Antik Celest ringen Lapis Lazuli

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

In de etnisch-chique stijl voor zowel de stad als het platteland kies ik voor de Antik Céleste ringen van Kharmari, het zijn ringen gemaakt van messing kralen en halfedelstenen!

Meng ze, draag ze elke dag

Kenmerken

Antik Celeste messing kralenringen en/of Lapis Lazuli

Ringmaat:

M = komt overeen met T: 54

L = komt overeen met T : 56

14,95 €

Beschikbaarheid: 8 Artikelen

Mix en match Kharmari's Antik Céleste ringen met elkaar en met uw andere sieraden, draag ze als een opeenstapeling aan elke vinger van de hand

Kenmerken

Samenstelling: messing en/of Lapis lazuli gemonteerd op draad,

Kleur kralen: messing en/of elektrisch blauwe tinten

Ringmaat :

M = komt overeen met T: 54

L = komt overeen met T : 56

Voorzichtig:

Er kan een merkbaar verschil in grootte zijn als gevolg van de soms onregelmatige grootte van messing en halfedelstenen kralen.

Onderhoud:

DE JUWELEN ©KHARMARI
Onze juwelen worden ontworpen en geassembleerd in de streek van Lyon en worden gemaakt door traditionele juweliers in Nepal. Verguld met 1 micron goud op een messing basis, kunnen ze het werk van het metaal laten zien, wat garandeert dat uw juweel met de hand is gemaakt. Wij zijn trots op deze samenwerking en wij claimen het.

ONDERHOUDSADVIES OM UW SIERADEN EEN MOOIE LEVENSDUUR TE GARANDEREN ©KHARMARI


Vergeet niet dat uw ©Kharmari producten echte kleine schatten zijn die met zorg moeten worden verzorgd.

Vermijd zoveel mogelijk contact met water, parfum, cosmetica... en chemische producten, want ongeacht het metaal, ongeacht de steen, chemische producten tasten onze juwelen zonder pardon aan.
Een heel belangrijk advies om uw juweel zo goed mogelijk te onderhouden: denk eraan om ringen, halskettingen, armbanden en oorbellen te verwijderen wanneer u de afwas doet, het huishouden doet, gaat sporten, tuiniert of wanneer u naar het zwembad of naar de zee gaat. Dit bespaart u een hoop ellende, want als u uw juwelen aan dergelijke activiteiten blootstelt, kunnen ze alleen maar beschadigd raken.
Het is het beste om je juwelen te dragen nadat je je hebt voorbereid. Soms kunnen bepaalde huidtypes het patina van uw juwelen accentueren.
Vergeet niet uw sieraden af te doen voordat u naar bed gaat, doe ze in het kleine zakje ©Kharmari. Als u op reis gaat, let er dan op dat u uw juwelen niet in één zakje doet, ze kunnen ertussen beschadigd raken.
Om uw juwelen te reinigen, volstaat een zachte en droge doek om de glans van het goud, dat met de tijd is gepatineerd, te doen herleven. Het patina dat verschijnt, wordt immers beschouwd als natuurlijke slijtage, die ook varieert naargelang van de manier waarop u het onderhoudt. Maak je sieraden zo vaak mogelijk schoon.


DE STEEN


Al onze stenen zijn natuurlijke, halfedelstenen, wat verklaart waarom hun vormen en kleuren kunnen variëren. De natuurlijke kwartsstenen komen uit de Himalaya, de andere halfedelstenen doorkruisen India alvorens in ons atelier in Nepal te worden bewerkt.

Halfedelstenen kunnen ook worden gereinigd.

In de meeste gevallen zal een eenvoudige afstofbeurt met een zachte doek u toelaten om alle schittering van uw stenen te herstellen: wrijf lichtjes over het hele juweel en het zal zijn glans van de eerste dag terugvinden.
Als deze eerste verzorging niet doeltreffend is en er blijven sporen achter, dan kunt u licht zeepwater gebruiken. Dit contact met water mag niet te lang duren omdat de metalen onderdelen kunnen oxideren. Droog uw juweel vervolgens snel en grondig met een zachte doek.
Gebruik nooit een borstel of zuiveringszout op een halfedelsteen, want dit kan krassen op de steen veroorzaken.

Schrijf uw opmerking

Schrijf uw opmerking

Bijpassende artikelen