Extreme Lounging: de poefs waar je zo goed op zit

Extreme Lounging: de poefs waar je zo goed op zit

Categorieën : Garden , Home , Kids

Extreme Lounging is de enige kwaliteitspoef die comfortabel is om op te zitten: combineer er een paar in verschillende maten en kleuren om een zeer comfortabel tuinmeubel te maken.

Alle 3 de maten voetenbankjes kunnen worden uitgeprobeerd in de winkel Camille & Co in Grez-Doiceau en in Orp le Grand: het is altijd de moeite waard om meubels te komen uitproberen voordat u ze koopt, vooral als het om kwaliteitsproducten gaat.

Hier zijn de belangrijkste voordelen van de Extreme Lounging zitzakken:

1) Ontwerp: de vorm van de B-Bag is bijzonder goed ontworpen om perfect comfort te bieden, de rug wordt goed ondersteund. De snit en de keuze van de materialen zijn goed doordacht. Er zijn dubbele naden voor meer duurzaamheid.

2) Lichtheid: de stoffen en dierenhuiden zijn zorgvuldig gekozen op kwaliteit en sterkte. Maar ze zijn uiterst licht: de B-Bags kunnen dus gemakkelijk van de ene kamer naar de andere worden verplaatst, of van de ene plaats naar de andere, zelfs door kinderen.

3) Vulling: de B-Bags worden gevuld met de juiste hoeveelheid polystyreenkorrels, d.w.z. niet te veel en niet te weinig, zodat ze niet te zacht of te hard zijn.

4) Europese productie: Alle Extreme Lounging zitzakken zijn ontworpen en vervaardigd in England in Yorkshire.

Extreme Living : Made in UK

5) Ventilatie: De reden voor de ventilatieopeningen op elke B-Bag is tweeledig:

- Als u gaat zitten, kan de lucht gemakkelijk ontsnappen en neemt de B-Bag heel snel de vorm van uw lichaam aan

- Door de lucht snel te laten ontsnappen, wordt de druk op de naden van de B-Bag sterk verminderd: uw B-Bag gaat dus veel langer mee.

6) Ruime keuze aan afwerkingen en maten:

- Polyester stof imitatie katoen: de polyester stof is zeer zacht, het is bluffen. Voor gebruik binnen en buiten. Ultra sneldrogend. 3 maten beschikbaar (mini, medium, large)

- Suède: Suède stof wordt gemaakt van de binnenkant van dierlijk leer, meestal runderleer. Voor B-Bags is het natuurlijk geen natuurlijke Suède stof, want dan zou de prijs heel anders zijn: het is een synthetische Suède stof, maar toch heel zacht. 1 maat beschikbaar: de medium.

- Imitatieleer polyester stof; alleen voor gebruik binnenshuis. Dit kunstleer is zeer zacht en imiteert echt leer tot in de perfectie (behalve de prijs). Eén maat beschikbaar: medium.

- Teddy: Teddy is een stof die doet denken aan de Teddy Bear. Het is dus zeer zacht. Het is een synthetische Teddy stof. Verkrijgbaar in 2 maten (mini en medium)

- Schapenvacht: echt zacht schapenvacht uit Nieuw-Zeeland. Beschikbaar in 1 maat: medium.

Share

Voeg een opmerking toe

 (met http://)