Glatz: Zwitserse kwaliteitsparasols

Glatz: Zwitserse kwaliteitsparasols

Categorieën : Garden

Camille & Co verkoopt elegante, kwalitatieve en functionele producten.
A fortiori, als dit product in Europa wordt gemaakt en nog beter in België, dan is het de ponpon!

Glatz voldoet dus perfect aan deze specificaties, maar laten we onze opmerkingen kwalificeren, want Camille & Co houdt van transparantie.
Glatz is een Zwitsers familiebedrijf dat in 1895 werd opgericht en dat aanvankelijk paraplu's produceerde en later zijn assortiment aanvulde met parasols.
De productie van parasols is nu de core business van Glatz geworden.
Alle parasols worden nog steeds in Zwitserland bedacht en ontworpen, maar sinds 1995 wordt een deel van de productie in China gedaan en dat verdient een verklaring.
Om concurrerend te blijven en om kwaliteitsparasols tegen redelijke prijzen te kunnen aanbieden, is het momenteel niet meer mogelijk om alle onderdelen van een parasol in Europa te produceren.
Sinds 1995 produceert Glatz een deel van de onderdelen (aluminium profielen en zonweringskapjes van categorie 2) van de parasols in China, maar deze productie wordt rechtstreeks door Glatz uitgevoerd en niet door een onderaannemer.

De algemene principes die ten grondslag liggen aan de productie van Glatz-parasols :
1) Functionaliteit: Ontwerp gaat hand in hand met praktische zaken. Parasols zijn ergonomisch, gemakkelijk te hanteren en stevig.
2) Design en individualiteit: Design is vorm en esthetiek gecombineerd met originaliteit. Er zijn meer dan 90 kleuren beschikbaar en het is zelfs mogelijk om parasols op maat te laten maken.
3) Innovatie: Elk jaar worden er talrijke octrooien geregistreerd om de innovaties van onze ontwerpers te beschermen.
4) Kwaliteit: Hoogwaardige materialen, hoogwaardige productietechnologie, permanente kwaliteitscontroles en liefde voor detail garanderen de eigenaars van een Glatz-parasol het beste van de Zwitserse kwaliteit en een uitstekende duurzaamheid.
5) Advies en after-sales service: Glatz-parasols worden verdeeld door getrainde dealers. Camille & Co is daarom een gecertificeerde Glatz dealer in België: wij kunnen u adviseren, installeren en uw parasols repareren.

Share

Voeg een opmerking toe

 (met http://)