Hoe kiest u uw Fermob tuintafel?

Hoe kiest u uw Fermob tuintafel?

Categorieën : Garden

Wat uw stijl ook is, Fermob kan aan al uw wensen voldoen: ronde, vierkante, rechthoekige, standaard, uittrekbare, inklapbare of inklapbare tafels... Om een keuze te maken, volgt u de gids!


Grote tafels:

"Hoe meer hoe beter! "Dat is je motto? Sommige Fermob outdoor tafelmodellen kunnen tot 14 personen herbergen!

Wat een genot om met z'n allen rond een grote tuintafel te zitten!

  • De inklapbare versie van de rechthoekige buitentafel Caractère is de grootste op de markt! Er kunnen tot 8 personen comfortabel in zitten en zelfs 10 personen met een niet te brede stoel!

  • De "elastische" tafels met hun uitbreidingen Ribambelle en Romane, worden respectievelijk verhoogd van 1m50 tot 3m00 en van 2m00 tot 3m00!

Vaste tabellen :
Gemakkelijk te onderhouden stalen of aluminium tafels, ontworpen om alle weersomstandigheden te weerstaan om uw balkon, uw terras of uw tuin prachtig in te richten!

De Luxembourg collectie van Fermob is ontworpen voor de gelijknamige Parijse tuinen! Een elegante, tijdloze en comfortabele collectie in aluminium!

Of de romantische 1900 collectie! Het handelsmerk van deze collectie, dat symbool staat voor de knowhow van de Fermob ateliers, zijn de perforaties op het dienblad, de met de hand gesmede ringen en de gestempelde afwerking van de draad! De duurzaamheid van de reeks 1900 van Fermob wordt verzekerd door de robuustheid van het staal en de UV- en weerbestendige verf!

Klaptafels:
Gemakkelijk op te bergen en op te zetten, het is waar dat klaptafels erg praktisch zijn, of ze nu als hoofdtafel of als bijzettafel worden gebruikt.

De Bistro klaptafels van Fermob zijn stabiel, solide en elegant!

Bovendien kunt u de 10 vierkante en rechthoekige tafelformaten met elkaar combineren om grote tafels te maken!

Dus welke ga je kiezen?
Als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op!

Guibert

Share

Voeg een opmerking toe

 (met http://)