Welk merk hangmat kiest u : La Siesta of Amazonas ?

Welk merk hangmat kiest u : La Siesta of Amazonas ?

Categorieën : Hangmatten

Welk merk hangmat kiest u : La Siesta of Amazonas ?

De beste prijs/kwaliteitsverhouding van doeken en staanders van hangmatten vindt u bij de Duitse fabrikanten/importeurs La Siesta en Amazonas.

Dit zijn de overeenkomsten en verschillen.

1) Overeenkomsten:

Duurzaamheid, veiligheid, prijs/kwaliteitsverhouding: al hun hangmatstoffen (zowel katoen, als een mix van katoen en polyester) zijn bestand tegen de tijd en worden aangeboden tegen concurrerende prijzen. Al hun houten hangmatstandaards worden geproduceerd in Europa en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Hun kwalitatievere stoffen worden op rechtvaardige wijze gemaakt in Zuid-Amerika en de meer elementaire producten in Azië.

Logistiek: hun distributiecentrum is in Duitsland en kent een hoge reactiesnelheid.

Kenmerkend eigen doekweefsel: het weefsel van La Siesta is fijner en strakker, het weefsel van Amazonas is dikker en zachter. Er is geen betere of slechtere: iedereen kan komen voelen en uitproberen om te zien wat het geschiktst is voor zichzelf. Dit is het voordeel van onze winkel in Grez-Doiceau, waar u kunt komen om uit te proberen en om alle stoffen en hangmatstandaards te zien.

2) De extraatjes van Amazonas:

Het overgrote deel van de hangmatdoeken wordt geleverd met een draagtas in de kleuren van het doek: erg handig voor het opbergen en het transport.

De houten hangmatstandaards zijn bijzonder goed verzorgd : de montage, demontage, duurzaamheid !

De hangmatstoffen zijn bijzonder zacht.

De GLOBO hangstoelen

3) De extraatjes van La Siesta:

Alle hangzetels zijn standaard uitgerust met een roterende wartel, die voorkomt dat de koorden zich ineen wikkelen.

Heel specifieke producten: nesthangmat Joki, specifieke hangmatstaander voor hangmatten met stokken, metalen hangmatdrager (Neptuno single en Neptuno dubbel) met clips voor ultrasnelle montage en demontage

Share

Voeg een opmerking toe

 (met http://)