Victorinox Schilmesje met een vlijmscherp glad en krom lemmet van 6cm.

Ons Swiss Classic vogelsnavelmes is een onmisbaar hulpmiddel voor details en creëert afwerkingen die van een maaltijd een uitzonderlijke gebeurtenis maken. Of u nu een amateurkok of een professionele kok bent, detailleer uw eten met het ultra-precieze gebogen lemmet van dit kleine mes. Vorm een zwaan in een wortel of een roos in een tomaat.

3,95 €

Beschikbaarheid: 7 Artikelen

Victorinox biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding voor zijn messen.
Alle schilmessen zijn eenvoudig maar ze zijn duivels efficiënt.

Lange, korte, smalle of brede messen, stijf of flexibel, de vormen van de messen zijn meervoudig en de toepassingen zijn talrijk. De keuze van uw mes hangt dus af van het gebruik dat u ervan wilt maken. Voor elke vorm, een gebruik en voor elk gebruik een meer geschikte vorm.

U kiest een langer of korter mes, afhankelijk van wat u moet snijden: een klein lemmet (zoals 8 cm) voor uien of wortelen, een groot lemmet (zoals 10 of 11 cm) voor grotere groenten.

Victorinox-tip: Victorinox-schilmessen zijn verkrijgbaar met verschillende gekleurde handgrepen, zodat u ze gemakkelijker kunt vinden in uw bestekbakje.

Maar één ding is zeker: als je eenmaal hebt gekozen voor Victorinox, zul je nooit meer zonder kunnen.
Gemaakt : in Zwitserland
Lengte van het blad: 6CM

Onderhoud en gebruik van uw messen :
1) Gebruik een mes dat is aangepast aan het voedsel of het gewenste snijtype. Voorbeeld: gebruik geen schilmes om een braadstuk te snijden. Schroef niet met de punt van uw mes.
2) Laat uw mes niet vallen. Inderdaad, een mes dat snijdt heeft een krachtige en delicate rand die kan afbreken onder het effect van een schok, met inbegrip van een stalen mes, hoe stevig en hard het ook mag zijn.
3) Gebruik bij het snijden geen harde ondergrond zoals glas of graniet. Geef de voorkeur aan houten of kunststof snijplanken.
4) Vermijd de vaatwasser (ook als deze is toegestaan), reinigingsmiddelen, contact met ander metalen bestek en de druk van de waterstraal kan het mes sneller besmeuren en de rand ervan stomp maken. Na het wassen met zeepwater, veegt u het mes direct af voordat u het opbergt. Laat je mes nooit weken.

MERKVICTORINOX
LAND VAN PRODUCTIEZWITSERLAND
MATERIAALROESTVRIJ STAAL
TOTALE LENGTE16.2CM
GEWICHT19GR
VAATWASBESTENDIGJA
IN VOORRAADCAMILLE AND CO GREZ DOICEAU

Momenteel geen opmerkingen.

Schrijf uw opmerking

Schrijf uw opmerking

Bijpassende artikelen