uyuni

Als je zoals mij bent, verander je van gedachten bij de gedachte aan een nepkaars.

Natuurlijk herkent men gemakkelijk de voordelen van een ledkaars (uiteraard branden ze geen was op uw tafellaken, uw meubels... en de risico's op brandwonden of brand zijn onbestaande) maar het gebrek aan realisme van hun vlam en hun niet erg verzorgde afwerking bieden niet de gewenste sfeer wanneer u een kaars aansteekt.

Dat was voor de kaarsen Uyuni Lighting !

Hun geschiedenis :

De Deense vlamloze kaarsen van Uyuni Lighting zijn geïnspireerd op de sterrenhemel van de Uyuni Salar! Hun flikkering roept de rustgevende en gastvrije sfeer op van de plaats, onaangetast door enig kunstlicht, slechts verlicht door de sterren. Tot zover de mythologie die de meest poëtische onder ons zou moeten verrukken.

Van de illusie :

Men kan zich alleen maar verbazen over het realisme van de Led Uyuni Verlichtingskaarsen. Bedekt met echte was, zien ze er net zo uit als traditionele kaarsen.

Geen papier meer dat flikkert als een vlam! Dankzij hun gepatenteerde 3D-technologie wordt de "vlam" van de Uyuni-kaarsen van binnenuit verlicht, het licht is realistisch warm wit en de intensiteit flikkert lichtjes, waardoor het moeilijk te onderscheiden is van een echte vlam.

Hun assortiment :

Het Deense huis biedt een mooi assortiment vlamloze kaarsen in verschillende maten en kleuren en tot wel drie lonten, genoeg om de meest deco addict onder ons te plezieren!

Uyuni kaarsen kunnen worden aangestoken en gedoofd of gedimd met een afstandsbediening, met timer opties van 4, 6, 8 of 10 uur. U hoeft niet langer 15 minuten te besteden aan het aansteken van alle kaarsen, nadat u lucifers hebt gezocht en twee keer bent rondgegaan om te controleren of u er niet een vergeten bent uit te blazen. U kunt dit natuurlijk ook handmatig doen met een schakelaar die zich onder elke kaars bevindt.

Van de décoratie :

Net als bij traditionele kaarsen zetten we ze op kandelaars, photophores en andere kaarsenhouders... maar we hebben vooral plezier met het plaatsen van ledkaarsen op ongewone plaatsen, waar we een echte nooit of te nimmer zouden durven zetten uit angst dat hij uitgaat, iets beschadigt of verbrandt: onder een bel, in bloemen, buiten en waarom ook niet in een kinderkamer!

 

 

Om te kraken, het is deze kant op !