Mad about Mats: 100% Belgische tapijten

MAD ABOUT MATS : 100% Belgische tapijten

 

Sinds 2015 vervaardigt Mad about Mats zijn tapijten met zorg en uitsluitend in België.

 

De filosofie van Mad about Mats past perfect bij die van Camille & Co:

1) Elegantie: Mad about Mats tapijten zijn elegant, of ze nu klassiek of eigentijds zijn, de kleuren en patronen zijn bijzonder geslaagd.

 


2) Functionaliteit: er worden 2 hoofdfamilies voorgesteld (Scraper, Touch) om te voldoen aan de verwachtingen die men van een mat kan hebben: om vuil van onder schoenen te verwijderen, om natte zolen te vegen, om te decoreren, om te isoleren tegen een koude vloer.

- SCRAPER: dit is de entreemat bij uitstek. Het verwijdert vuil van uw schoenen en schraapt vuil uit de groeven van uw zolen. De achterkant van de mat is een antisliplaag die effectief is op elke vlakke ondergrond. Het kan zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd.
- TOUCH: TOUCH-matten zijn ultrazacht en superabsorberend, zodat ze uw voeten of zolen kunnen drogen. Ze worden op veel plaatsen gebruikt: badkamer, slaapkamer, speelkamer, inkomhal, ...
Ze hebben ook een antisliplaag, zijn machinewasbaar en kunnen binnen en buiten worden gebruikt (ze moeten natuurlijk wel tegen de regen worden beschermd als je wilt dat ze effectief zijn).

 


3) Kwaliteit: de zorg die wordt besteed aan de vervaardiging van Mad about Mats garandeert een onberispelijke kwaliteit. Er wordt 2 jaar garantie geboden.

 


4) Europese productie: Camille & Co hecht veel belang aan de oorsprong van haar producten en geeft, indien mogelijk, altijd de voorkeur aan producten die in Europa en met name in België zijn gemaakt.