Het object van verlangen: Secrid kaarthouders

SECRID kaarthouders

Onze portemonnee raakt steeds voller met pasjes, maar de portemonnee moet er wel groot genoeg voor zijn.
Daarom werden SECRID-kaarthouders ontwikkeld: maar wat is er zo speciaal aan deze houders?

Je bankkaarten, creditcards, toegangskaarten, identiteitskaarten, klantenkaarten en je nieuwe rijbewijs moeten op 2 manieren beschermd worden:
1) Tegen breuk: in een gewone portemonnee hebben je kaarten de neiging om na verloop van tijd te verslechteren (buigen, breken), vooral als je je portemonnee in je achterzak draagt. Het stevige aluminium compartiment van de SECRID-kaarthouder voorkomt dat je kaarten breken.
2) Tegen gegevensdiefstal: steeds meer kaarten (vooral creditcards, toegangskaarten en kaarten voor openbaar vervoer) zijn uitgerust met een chip die op afstand kan worden gelezen. SECRID kaarthouders beschermen uw kaarten tegen gegevensdiefstal zonder dat u het weet.

Alle SECRID-kaarthouders worden in Nederland gemaakt met een combinatie van traditionele materialen (leer) en moderne technieken.
Dankzij strenge kwaliteitscontroles kunnen we 2 jaar garantie bieden op alle SECRID-producten.

 


Hoeveel kaarten kunnen er in mijn SECRID-kaarthouder?
Dit hangt af van het model en je vindt deze informatie op elke productfiche. Het heeft echter geen zin om er meer in te stoppen dan je nodig hebt.
Het mechanisme werkt al met één kaart: je hoeft je SECRID-portemonnee niet helemaal te vullen om goed te werken.
Wees voorzichtig met reliëfkaarten, die dikker zijn dan traditionele kaarten.

 


Hoe onderhoud ik mijn SECRID portemonnee?
Leer is van nature gevoelig voor krassen, dus vermijd dat je SECRID portemonnee in contact komt met harde voorwerpen die de portemonnee kunnen beschadigen (bijvoorbeeld munten of sleutels).
Het meeste leer dat gebruikt wordt voor de productie van SECRID is volnerfleer, waardoor het gepolijst kan worden door er met je vingers overheen te wrijven.
Daarna moet het in de was worden gezet om het er optimaal uit te laten zien.
SECRID kaarthouders van zwart leer zijn het minst gevoelig voor krassen.

 
 
 
Â